Waar heb je hydrofiele luiers voor nodig?

Voor de meeste zwangere vrouwen een totaal overbodige vraag, echter zijn er ook een heleboel die totaal niet weten waar je hydrofiele luiers voor moet gebruiken. Indien je een kersverse zwangere bent en je niet veel kleine kindjes of moeders in je omgeving hebt is het helemaal niet zo gek dat je niet weet waar je hydrofiele luiers voor moet gebruiken.

Je bent zwanger en hebt je keurig netjes aangemeld bij de kraamzorg, van hen krijg je de baby uitzetlijst. Natuurlijk begin je direct met het bekijken en daar kom je ze al tegen: hydrofiele luiers. Menig vrouw denkt: "waar moet ik daar nu mee? Ik ga hier toch gewoon pampers voor gebruiken?" Maar nee, hydrofiele luiers gebruik je voor allerlei dingen. Zo zijn ze reuze handig tijdens het voeden, je gebruikt ze om je kindje mee af te schermen, maar ook als spuugdoekje. Ook is het normaal om het wiegje of ledikantje van je kindje op te maken met een hydrofiele luier, je legt de hydrofiele luier dan gevouwen in een driehoek op het hoofdeinde. Deze vervang je iedere dag. Zo ben je er zeker van dat je baby iedere dag op een hygiënische ondergrond ligt, zonder dat je steeds het hele wiegje of ledikantje hoeft te verschonen.

En verder... gebruik je ze ook als handdoek, de doeken zijn heerlijk zacht zodra ze de eerste keer gewassen zijn, perfect voor het tere huidje van je baby. Bovendien nemen ze veel vocht op. En waarom zijn ze zo handig: omdat ze weinig ruimte in beslag nemen en met wassen zijn ze zo weer droog. 

 

En inbakerdoeken, wat zijn dat dan?

Dit zijn grotere doeken geschikt voor het inbakeren van je baby. Wat is inbakeren eigenlijk? Met inbakeren bedoelen we eigenlijk - heel simpel gezegd - het in doeken verpakken van een baby. Rond de schoudertjes van de baby is het strak en bij de beentjes zijn de doeken los gewikkeld. Zo wordt het niet afgeleid door z'n armpjes of beentjes die willekeurig aan het bewegen zijn en valt het makkelijker in slaap.

Slaapt je baby onrustig en wil jij je kindje ook gaan inbakeren? Met inbakeren bereik je rust, je leert het huilen van slaap en huilen van honger van elkar te onderscheiden. En je laat je kindje rustig wennen aan de grote wereld. Laat je goed informeren over inbakeren, het is belangrijk je kindje veilig te laten slapen. Inbakeren kan hier een onderdeel van zijn. Inbakeren staat niet voor goed of fout. Het is een keuze die je zelf maakt en die bij je moet passen. Bij CooZaa verkopen we de zogenaamde inbakerdoek (ook wel Swaddle genoemd) van XKKO. Deze grote hydrofiele luiers meten 120x120cm.

Voor meer informatie over inbakeren verwijzen wij je graag naar inbakeren.nl

© 2014 - 2017 CooZaa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel