ATTITUDE | Huishouden | Afwasmiddel

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,48

* Verplichte velden

Extra informatie
Details

PRODUCTOMSCHRIJVING


ATTITUDE is ontwikkeld met duurzame veiligheid als uitgangspunt en gemaakt met ingrediënten 'zonder zorgen'. ATTITUDE Afwasmiddel is gemaakt van plantaardige ingrediënten, wat de negatieve impact op het oppervlaktewater tot een minimum terugbrengt. ATTITUDE afwasmiddelen bevatten geen enzymen om het risico op allergische reacties te verminderen. Het bevat uitstekende ontvettende eigenschappen en is zacht voor de handen. Verkrijgbaar in verschillende geuren.

PRODUCTINFORMATIE


* formule zonder enzymen om het risico op allergieën te verminderen * kan veilig in sceptische tank worden gedeponeerd * vrij van schadelijke stoffen * op plantaardige basis en biologisch afbreekbaar * hypoallergeen * Geur afkomstig van natuurlijke ingrediënten * veganistisch * duurzaam en milieuvriendelijk * recycleerbaar * CO2 neutraal * gecertificeerd door Ecologo

AANULLENDE INFORMATIE


Gebruik2 ml per liter warm water toevoegen. Product niet geschikt voor gebruik in een automatische vaatwasmachine. Ondanks de afwezigheid van chemicaliën BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN BEWAREN.

 
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren